Ring oss +86-755-27806536
Send oss ​​en e-post tina@chenghaodisplay.com

Tommers fargeberørings-LCD-modul CH700WS10C-CTB

2023-10-07

CH700WS10C-CTB er en høykvalitets 7-tommers fargetouch LCD-modulprodusert av Shenzhen Chenghao Optoelectronic. Med sine avanserte funksjoner og tilpassbare alternativer er denne modulen designet for å møte de ulike kravene til ulike applikasjoner.


Skjermen har en oppløsning på 1024x600 punkter, og tilbyr skarpe og detaljerte bilder, noe som gir en oppslukende seeropplevelse. IPS/overføring/normalt svart visningsmodus sikrer utmerket bildekvalitet fra alle vinkler, mens 16M fargedybde og 800:1 kontrastforhold leverer levende og naturtro farger.

DeTrykk på Displaymodultilbyr en luminans på 700 cd/m2, og gir utmerket synlighet selv i sterkt sollys eller utfordrende lysforhold. Den støtter menneske-datamaskin-interaksjon, noe som muliggjør intuitive og responsive berøringsinteraksjoner. Det kapasitive berøringspanelet tilbyr presis og nøyaktig berøringsfølsomhet, forbedrer brukeropplevelsen og letter jevn navigering. Berøringsgrensesnittet er I2C for sømløs integrasjon og kommunikasjon.


CH700WS10C-CTB er designet for å tåle ulike miljøer og fungerer pålitelig i temperaturer fra -30°C til +80°C, noe som gjør den egnet for et bredt spekter av bruksområder. Den har et lagringstemperaturområde på -20°C til +70°C, noe som sikrer holdbarhet og funksjonalitet under forskjellige forhold.


Med en levetid på 50 000 timerberøringsskjermmodulgir langvarig ytelse, noe som gjør den ideell for langvarig og kontinuerlig bruk. Den er CE- og RoHS-sertifisert, og oppfyller internasjonale standarder for sikkerhet og miljøoverholdelse. I tillegg kommer den med en 12-måneders garanti, som gir sikkerhet for kvaliteten og påliteligheten.


CH700WS10C-CTB støtter tilpasning, og tillater ulike modifikasjoner for å passe spesifikke krav. Tilpasningsalternativer inkluderer FPC-form og struktur, TFT-grensesnitttype (valgfritt SPI/MCU/RGB/MIPI/HDMILVDS...), bakgrunnsbelysningslysstyrke (valgfritt 200~2000 cd/m2) og antirefleks på skjermen. Denne fleksibiliteten muliggjør sømløs integrasjon i spesifikke enhetsdesign og skreddersydde brukeropplevelser.


Modulens fordeler inkluderer støtte for interaksjon mellom mennesker og datamaskiner, lesbarhet i sollys og frie visningsvinkler. Det brede temperaturområdet gir pålitelig ytelse i forskjellige miljøer.


Oppsummert tilbyr CH700WS10C-CTB 7-tommers LCD-fargeberøringsmodul eksepsjonell visuell ytelse, robust funksjonalitet og omfattende tilpasningsmuligheter. Den er egnet for ulike bruksområder innen intelligent utstyr, industrielle enheter, instrumentering, husholdningsapparater, medisinsk utstyr og mer. Med sin pålitelige ytelse og brukervennlige funksjoner gir denne modulen en pålitelig og interaktiv løsning for et bredt spekter av bransjer.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy